1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:

1.1 Az ereszvedo.hu -ról történő vásárlás:
Csak elektronikus úton, az Interneten, a www.ereszvedo.hu weboldalon keresztül lehet vásárolni. A terméket a mennyiség megadása után, a "kosár" funkcióra klikkelve lehet a kosárba beletenni. A megrendelő űrlap kitöltésével tudja a rendelést elküldeni és a www.ereszvedo.hu által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre.

Szállítás várható teljesítése:

Az termék szállítását a számla végösszegének bankszámlánkra történő megérkezése után 2-4 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futár értesítőt hagy a csomagról és következő nap ismét megkísérli a csomag leszállítását. Átvételkor már semmilyen fizetéssel nem kell bajlódni, hiszen az általunk küldött számla már tartalmazza a szállítás díját is.

1.2. Kézbesítési díjazás:
Egységesen 1790 Ft az ország egész területére.
Bruttó 40000 Ft feletti rendelés esetén (4 csomag lombfogó rács), INGYENES a kiszállítás.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, valamint a nyomdai vagy technikai hibákért felelősséget nem vállalunk.

1.3. Az áruházban feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA-t).

1.4. A telepítést, szerelést az ár nem tartalmazza!

2. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:

2.1. Az eladó az általa eladott árukra a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időn túl 5 év garanciát vállal.

2.2. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

2.3. Az eladó nem vállal felelősséget az áru szerelésével kapcsolatos esetleges hibákért, károkért.

3. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS (a rendelésről bővebben)

3.1. A www.ereszvedo.hu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

3.2. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a www.ereszvedo.hu felelősséget nem vállal.

3.3. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

3.4. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

3.5. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

3.6. A kiszállítás 9-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! A fizetés előre utalással történik.

3.7. A futárköltség az ország egész területére egységesen bruttó 1790 Ft, melyet hozzá kell adni a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk. Bruttó 40000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk.

4. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

4.1. Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
- Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan csomagolásban érkezik vissza az ereszvedo.hu -hoz.
- Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
- Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
- Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket, legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
- A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, amit kedvezményként a www.ereszvedo.hu elengedett a házhozszállításkor.
- Ha a terméket a vevő használatba vette, a www.ereszvedo.hu nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
- Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
- Amennyiben Vevő megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával vagy előre átutalta a vételárat, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.

5. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

5.1. A www.ereszvedo.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

5.2. A www.ereszvedo.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.ereszvedo.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3. A www.ereszvedo.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a www.ereszvedo.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

5.4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5.5. Egyedül a vásárló felelős a www.ereszvedo.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a www.ereszvedo.hu áruházban való vásárlásért.

5.6. A www.ereszvedo.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

5.7. A www.ereszvedo.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a www.ereszvedo.hu áruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.

5.8. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a www.ereszvedo.hu áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5.9. A www.ereszvedo.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a www.ereszvedo.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

5.10. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a www.ereszvedo.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat a www.ereszvedo.hu, kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tárolja. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ebben az esetben, az alvállalkozó, pl. futárszolgálat, aki a www.ereszvedo.hu -tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére átadni.

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

A www.ereszvedo.hu oldalon közölt képek, fotók, leírások, szövegek a www.ereszvedo.hu tulajdonát képezik. Engedély nélküli felhasználásuk jogi következményekkel jár.