Design & Funkció
Esőcsatorna Levélstop előtt
LevélSTOP® az eredeti szabadalmaztatott ereszvédő rács, mely megakadályozza a levelek, ágak, fenyőtobozok és egyéb törmelékek csatornába jutását, eltömődését, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy az esővíz akadálymentesen elfolyjon.

LevélSTOP® által nyújtott, innovatív, egyszerű megoldás előnyeit országszerte egyre többen élvezik.

LevélSTOP® erősen és stabilan teljesít, a műanyagból készült rács nem szakad ki, horpad be a lehulló ágaktól, ugyanakkor a súlya minimális, nem terheli az esőcsatornát.

LevélSTOP® "láthatatlanul" végzi feladatát, míg a tulajdonos biztonságban érezheti magát.

LevélSTOP® használata nagyon előnyös téli időszakban is. Anyaga rugalmas, nem fagy meg. Amikor a hó olvad, egyszerűen "szűrve" belefolyik az esőcsatornába és elfolyik.

LevélSTOP® megakadályozza, hogy a megolvadt hó megálljon a csatornába érve és az jéggé alakuljon, ezzel segítve, hogy megszüntesse a költséges tető, illetve eresz károkat. Valamin a jégcsapok előfordulását is csökkenti.

 

Tartósság és megbízhatóságEsőcsatorna Levélstop után

LevélSTOP® UV álló polipropilén anyagból készül, mely a tartósságot garantálja. Nem csak a fagynak, hanem a magas UV sugárzásnak is hosszú éveken keresztül károsodás nélkül ellenáll.

LevélSTOP® a legmagasabb műszaki előírásoknak megfelelő gyártó üzemben készül. Állandó minőségét az ISO 9001-es szabvány garantálja, ami a profi technikai háttérnek és a folyamatos fejlesztésnek köszönhető.

LevélSTOP® telepítése nagyon egyszerű, nem igényel semmilyen szaktudást. Könnyen és gyorsan elvégezhető. Felszereléséhez nem szükséges egyéb kiegészítő (csavar, szeg, stb.). Bizonyos belső peremes esőcsatornákhoz ajánlatos kombinált fogót használni, a patent stabilabb illeszkedése miatt.

LevélSTOP® kialakítása révén minden tetőhöz tökéletesen alkalmazható: zsindely pala, lapos, valamint cseréptetőkhöz is. Még a meredek hajlású tetőkhöz is, ahol a legalsó cserépsor éle mélyebben nyúlik a csatornába. Bárhová, ahol ereszcsatorna található.

Egyszerűen pattintsa a LevélSTOP® -ot az ereszcsatornájára és az évről évre védelmet fog nyújtani.